Loven en Besterd zijn twee wijken in Tilburg, waar Kinder Vakantie Werk in de laatste week van de basisschool vakantie een ontzettend leuk, gaaf en gezellig programma draait voor leerlingen van de basisschool.
KVW Loven-Besterd is een onderdeel van de Stichting KVW Tilburg.

Bij Loven-Besterd helpen ongeveer 70 leiders / leidsters mee. Deze zijn, vergeleken met andere afdelingen in Tilburg, relatief jong. De gemiddelde leeftijd zal ongeveer rond de 22 jaar liggen.
KVW Loven-Besterd is een van de weinige KVW's waar op dit moment geen tekort is aan leiding.(En daar zijn we trots op!!) Maar nieuwe leiding is natuurlijk van harte welkom!

De uitvalbasis van KVW is altijd geweest de kelder onder de dagkapel van de St. Willibrordkerk. Echter deze kerk wordt nu grotendeels gesloopt en daarom is KVW verhuist naar de andere kant van het plein, naar een kelder onder Basisschool Loven.
Een hard werkende 'bouwgroep' heeft het voor elkaar gekregen dat deze oude en verrotte kelder is omgetoverd naar een fantastische uitvalbasis voor KVW, met televisie, stereo, niet te vergeten de bar en zelfs een echte koffie-automaat! Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: GROTE KLASSE en BEDANKT!

Dit is ongeveer de organisatiestructuur van KVW Loven-Besterd op dit moment:

Het organigram van KVW

Binnenkort komt hier meer informatie over KVW.
Heeft u nu nog vragen over KVW, dan kunt u een mailtje sturen naar:

Marc de Rooy (Voorzitter)
Mandala Fischer (Secretariaat)
Barbara de Rooy (Secretariaat)
Niels Beukenex (Sponsoring)
Lucas Buitendijk (Penningmeester, Materiaalbeheer)
Jan Bellemakers (Activiteitencommissie, Centraaal)