POLITIEBERICHT

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:

In het weekend van 3 en 4 juli jongstleden heeft zich een ernstig misdrijf voorgedaan. Op een camping in het zuidelijke deel van ons land hebben twee vandalen kans gezien om een automobiel, waarschijnlijk niet van Nederlandse afkomst, zodanig te molesteren dat deze niet meer gerechtigd is om deel te nemen aan de APK-keuring. Dit automobiel is een geel-groene bus met het kenteken PP-68-ZT.

De politie vermoed dat de verdachten het hadden gemunt op de eigenaar van de wagen, een frietpan-tours eigenaar, van buitenlandse afkomst. Voor de rest tast de politie nog in het duister. Ook van de verdachten ontbreekt ieder spoor. Wel is er een signalement van de verdachten bekend.

Man 1 heeft een ongeschoren gezicht een een ongewassen uiterlijk. Tevens heeft hij een vrij forse lichaamsbouw. Op de tijd van het misdrijf droeg hij een wit t-shirt en een blauwe, korte spijkerbroek, beiden doordrenkt met een alcoholische drank.
Man 2 heeft een snor.

De politie heeft de volgende vragen aan u:
-Heeft u, of een van uw huisgenoten, de groen-gele bus met het kenteken PP-68-ZT, rond of na 4 juli nog zien rijden?
-Kent u de verdachten?
-Voldoet iemand in uw omgeving aan het signalement zoals hierboven gegeven?
-Kent u de eigenaar van het busje?
-Hebt u in het weekend van 3 en 4 juli verdachte bewegingen gezien?

Heeft u antwoorde op een of meerdere vragen, dan kunt u contact opnemen met het politierecherche team. Telefoonnummer: 013-4680994 Maar u kunt ook de plaatselijke politie bellen.

TOT ZOVER DIT POLITIEBERICHT
Terug naar de uitgave van januari 2000