Alles-in-1 is het meest complete pakket met interactieve televisie, internet en bellen en volledige bescherming met internet beveiliging.

Internet beveiliging

Eersteklas beveiliging & anti-viruspakket voor u en uw kinderen, welke u kan gebruiken op uw computer, Mac en mobiel.

Slimme en veilige VPN.

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcam-beveiliging, wachtwoordbeheer. Ook kunt u met de VPN functie dagelijks 150Mb (Panda) of 300Mb (Kaspersky) van uw internetverkeer versleuteld versturen waardoor u op dat moment volledig anoniem op internet bent. Deze VPN functie is tegen extra kosten uit te breiden naar onbeperkt.

Veilig online betalen

Met internet beveiliging Safe Money kunt u overschakelen naar onze beveiligde browser wanneer u online iets wilt betalen.

Wachtwoordbeheer

Met onze geavanceerde wachtwoordmanager kun je jouw wachtwoorden, bankpasgegevens en afbeeldingen van belangrijke documenten beveiligen.

Internet beveiliging.

Eersteklas beveiliging & anti-viruspakket voor jou en je kinderen – voor pc, Mac & mobiel. Onze best presterende en best verkopende beveiligingspakket. Premium beveiliging voor het gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer, VPN en nog vele andere technologieën in één licentie.

Internet beveiliging 2020 Gratis anti-virus software
Anti virus beveiling
Anti spam beveiling
Procative Detective van nieuwe malware
Automatische software updates voor extra beveiling
Anti-Phishing beschermt je persoonlijke informatie
Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans
Safe Money beveiligt je online financiële transacties
Firewall blokkeert aanvallen van hackers
Kinderen veilig en verantwoord online met ouderlijk toezicht
AndroidTM Beveiliging voor tablets en smartphones
Bescherming van je Mac-apparaten
Wachtwoord Beheer beveiligt al je online accounts
Geplande automatische back-ups van je digitale bestanden

Functies en voordelen

Bescherming voor meerdere apparaten en platforms

Onze beveiliging werkt moeiteloos op pc, Mac en mobiel, waaronder op iOS- en Android-besturingssystemen. Zo wordt een breed scala aan apparaten van u en uw gezin beschermd. Het helpt bij het blokkeren van virussen, cryptolockers en vele andere bedreigingen. Bovendien omvat het een beveiligde VPN service en de premium versies van de internet beveiliging Safe Kids en een Password Manager.

Internetbeveiling Safe Kids

Onze krachtige functies voor ouderlijk toezicht zijn ontworpen om je een helpende hand te bieden, van een filter voor ongepaste content, een schermtijdmanager tot een batterijmonitor voor mobiele apparaten en een GPS-tracker voor kinderen. Je kunt ook de aanwezigheid van je kind op zijn openbare Facebook-pagina monitoren en zien of er personen zijn die zich verdacht gedragen. Bovendien kun je de locatie van je kind controleren en erachter komen of ze een door jou opgegeven veilige omgeving verlaten. Internetbeveiliging Safe Kids geeft je zelfs tips en advies van de beste kinderpsychologen.

– Webcontentfilter*
– Functies schermtijd & appgebruik*
– Controle van sociale netwerken
– GPS-tracker
– en nog veel meer

Slimme en veilige VPN

Onze VPN maakt gebruik van een ‘versleutelde tunnel’ dagelijks 150Mb (Panda) of 300Mb (Kaspersky) om de gegevens die je online verzendt en ontvangt te beschermen, deze VPN functie is tegen extra kosten uit te breiden naar onbeperkte versie. Dit helpt je bij het verbergen van je surfgedrag, zelfs voor je internetprovider, en voorkomt dat hackers je e-mails, bankgegevens en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast helpt het je om verbinding te maken met het internet in veel verschillende landen. Je krijgt dus toegang tot meer websites, films en live sport uit de hele wereld.

Privacybescherming

Een breed scala aan eenvoudig te gebruiken tools helpt je bij het beschermen van de privacy van je gezin. Wanneer je een website bezoekt zorgt Private Browsing ervoor dat de site je activiteiten en het verzamelen van je gegevens stopt. De website valt je niet langer lastig met irritante reclame*. Met Webcam Protection kun je alle niet-geautoriseerde toepassingen de toegang tot je webcams blokkeren en webcamspionage voorkomen*. Anti-Phishing beschermt je tegen de nieuwste en meest geavanceerde nep-sites die je identiteit proberen te stelen.

Veiliger online betalen

Met Stipte internetbeveiliging Safe Money kun je overschakelen naar onze beveiligde browser wanneer je online iets wilt betalen. Hiermee voorkom je dat je bankpas- en financiële gegevens worden onderschept en gelezen. Stipte internetbeveiliging Safe Money is nu compatibel met de browsers Firefox en Chrome, evenals Internet Explorer en Safari. Dit betekent dat u opgeslagen wachtwoorden, bladwijzers en voorkeuren worden bewaard wanneer u onze beveiligde browser start.

Wachtwoordbeheer

Met onze geavanceerde wachtwoordmanager kun u uw wachtwoorden, bankpasgegevens en afbeeldingen van belangrijke documenten beveiligen. Alle items worden veilig opgeslagen in een online kluis, en u hoeft slechts één hoofdwachtwoord te onthouden voor toegang tot al uw wachtwoorden en documenten. Onze wachtwoordmanager waarschuwt ook voor zwakke wachtwoorden, genereert sterkere wachtwoorden en laat u automatisch inloggen op uw accounts.

Bestands-, foto- en gegevensbescherming

Met de eenvoudig te gebruiken online back-up voorkomt u het verlies van uw kostbare bestanden. Mocht uw harde schijf crashen, uw bestanden beschadigd raken of per ongeluk worden verwijderd, dan kunt u uw bestanden terugzetten vanaf uw online back-up. Om te voorkomen dat hackers uw persoonlijke of vertrouwelijke documenten lezen, kunt u uw bestanden versleutelen. De versleutelde gegevens kunnen vervolgens worden bewaard in een online kluis die alleen u kan openen door middel van een geheim wachtwoord dat u zelf aanmaakt.

Doe de postcodecheck en bekijk uw Alles-in-1 pakket

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen