Knowledge Base Help Center

Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

Meest gestelde vragen televisiedienst

In de nacht van 10 op 11 juni is de update uitgerold van het nieuwe televisie platform. De update heeft niet tot problemen geleid, waardoor wij enkele uren erna ook de nieuwe TV-app gelanceerd hebben in de IOS en Android store. Deze zijn vanaf nu dus ook te downloaden en updaten. In de TV-app update zijn nu meer zenders beschikbaar, en wordt nu door ontwikkeld aan de werking en de functionaliteiten.

Uiteraard begrijpen wij dat een nieuwe update ook vragen met zich mee brengt. Daarom behandelen wij hieronder de meest gestelde vragen van vandaag.


Waar vind ik de instellingen in de Amino tv-box?
Waar in het verleden de functie ‘Instellingen’ met een grote knop te vinden was, is deze nu verplaatst naar rechts bovenin het scherm. U navigeert hierheen door eerst op de Menu-knop te drukken op de afstandsbediening en daarna met de pijltoetsen op de afstandsbediening naar het instelling icoon rechtsboven in he scherm te gaan.

Hoe verander ik van tv naar radio?
Uiteraard kunt in de box nog steeds veranderen van tv naar radio. Eerst drukt u op de Menu-knop op de afstandsbediening en daarna gaat u met de pijltjestoetsen naar rechts en klikt u eenmaal op het grote groene icoon. Hierna zal de tekst in het groene vlak veranderen van radio naar tv. Dit is de indicatie dat u op deze manier ook weer terug kunt wisselen naar TV. Als u nu weer met de pijltjestoetsen naar links gaat, ziet de zenderlijst van de radio.

Kan ik vanuit de TV app casten naar mijn televisie?
Op dit moment is het nog niet mogelijk deze optie te gebruiken, er wordt momenteel naar gekeken dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Dit betreft alleen voor de IOS TV app.

Mocht u toch nog vragen hebben over deze televisie update of meer informatie nodig hebben dan kunt u ons altijd een email sturen of tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Inhoudsopgave