Knowledge Base Help Center

Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

Onze vernieuwde televisiedienst

We zijn ontzettend blij om u iets nieuws te kunnen vertellen: onze televisiedienst ondergaat momenteel een grote transformatie! Zowel op onze TV-ontvangers als in de tv-app zijn deze wijzigingen inmiddels duidelijk zichtbaar.We hebben geluisterd naar uw feedback in de afgelopen periode en hebben recent de eerste zichtbare stap gezet, zodat u kennis heeft kunnen maken met een vernieuwde ervaring die uw kijkplezier naar een hoger niveau tilt.

Vernieuwde interface:
Onze televisiedienst en tv-app heeft een frisse, moderne look gekregen. Zo is het mini-menu onderin beeld flink aangepakt, maar ziet u ook de resultaten van de nieuwe strakke en intuïtieve interface in bijvoorbeeld de TV-gids.

Overzichtelijke structuur:
We hebben de navigatie van de onze televisiedienst en tv-app volledig herzien om het gebruik nog eenvoudiger te maken. Vind snel en gemakkelijk wat u zoekt met onze nieuwe, gebruiksvriendelijke indeling.Een compleet vernieuwde TV app:
De nieuwe TV app is ook gelanceerd. Deze is momenteel geschikt voor iPhone, iPad, Android telefoons en Android TV’s, maar komt op korte termijn ook beschikbaar voor Samsung smart TV’s. U kunt nog steeds buiten onze geleverde TV-ontvangers, maximaal 5 apparaten tegelijk registreren. Vanaf nu kunt u ook in de app zelf eenvoudig uw apparaten afmelden en aanmelden. Daarnaast zijn er ook veel meer zenders beschikbaar gekomen in onze TV app. Momenteel al maar liefst 51! Een aantal van de zenders die u nu ook kunt zien zijn Viaplay TV, Family 7 en Eurosport 2. Of u nu van sport, films, series, nieuws of documentaires houdt, er is voor ieder wat wils. Kijk hier voor de complete lijst.

Doorlopende ontwikkeling:
Onze televisiedienst en tv-app zijn uiteraard nooit af. We zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe functies om uw kijkervaring nog beter te maken. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.  

Maakt u nog geen gebruik van onze nieuwe tv-app op uw smartphone of tablet?
Het is eenvoudig! Download of update de tv-app via de App Store of Google Play.
IOS: https://apps.apple.com/nl/app/multivisie/id1499358862
Android: https://play.google.com/store/search?q=multivisie&c=apps&hl=nl

Wij kunnen niet wachten om uw reacties te horen en hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze verbeteringen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het gebruik van de nieuwe functies, ons supportteam staat klaar om u te helpen.

Inhoudsopgave